Karamel bundeva keks kolač

DSCN2557

Iako smo još u ljetu,bundeve su zrele.Uvijek povezujem u uspomenama, iz nekih davnih ljeta ,bundeve  prostrte po poljima s prvim danima jeseni.Zlatne ,kore bundeva i već umorno zelenilo polja…

Ili pomislim na one bundeve bijele boje,”stambolke”,”pečene s korom u pećnici,koje griju kad počnu kiše jesenje ..Ovdje je korištena “Muscade de Provence” sorta bundeve a inspiracija za kremu je iz knjige recepata”Čarolija tikvica i bundeva”.

Sastojci:

DSCN2545

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s